- Hjelper deg til å finne det rette arrangementssted, der du ønsker og med det du ønsker.

Solheim

Solheim

Dvergsnesveien 501, 4639 Kristiansand S - Kontaktperson:


Solheim ligger idyllisk til på Dvergsnestangen, Kristiansands fantastiske skjærgård, med overnattingsmuligheter, lokaler til selskap/kurs ...

Solheim er et flott sted i nydelige omgivelser. Solheim kan brukes til mange muligheter; selskap som bryllup, konfirmasjon, bursdag etc, møter, kurs, sosialt samvær og siden Solheim har opptil 29 sengeplasser så passer det også for de som er på ferie, klassetur eller leir eller trenger overnatting i forbindelse med selskap.

I hovedstue er det bord og stoler for inntil 60 personer. I tillegg har vi salongbord med sofa/stoler til 20 personer. Vi har projektor og stort lerret i hovedstue.

Kjøkken er full utstyrt, og det er god plass til mat og drikke i kjølerommet.

Koselig atmosfære, bar, musikkanlegg og mulighet for danseplass i kjellerstue. Kjellerstue har sofa og barstol til ca 20 personer.

Solheim har 7 soverom (totalt 29 senger), og alle soverom er utstyrt med puter og dyner.

Solheim har et handikap toalett i hovedetasjen og to toaletter i underetasjen. Det finnes også dusj for dame og herre i underetasjen.

Om rullestolbrukere skal forflyttes fra hovedetasjen til underetasjen så må man ut av huset og forflyttes rundt bak huset. Det er ikke mulig i vinterhalvåret så fremt snøen er liggende.

Det er fast pris for leie av lokalet og hvis overnatting ønskes, så tilkommer det tillegg for leie av soverom, og vi har også projektor og musikkanlegg tilgjengelig for leie.

Man vasker vanligvis selv etter leieforholdet men renholdhjelp kan leies etter avtale.

Vi leier ut hele året bortsett fra juli da Solheim er åpent for sommergjester, primært for medlemmer fra Norges Døveforbund og ved ledig kapasitet, andre gjester også.

Det er stor etterspørsel for leie av Solheim, så det anbefales å bestille leie i god tid før.

Leieperioden starter og slutter kl 14.00. Andre tidspunkter kan avtales så fremt det er ikke til hinder.

Kalenderen og prisinformasjon kan sees på www.kdf.no og videre til utleie.

Aldergrense ved leie er 21 år. Solheim leies ikke ut til ungdomsfester.

Har du spørsmål om leie av Solheim kan du bruke kontaktskjema.

Bestilling av leie: Bruk kontaktskjemaet.


Velkommen!

Maks kapasitet: 60 stk