- Hjelper deg til å finne det rette arrangementssted, der du ønsker og med det du ønsker.

Gamle Museet

Gamle Museet

Dronningensgate 4, 0151  Oslo - Telefon: 22 42 13 00 - Kontaktperson: Mohamed Abdillahi Jama


Gamle Museet er et konferanse, messe og selskapslokale i Oslo sentrum.

Et spennende selskapslokale

Det prisbelønte bygget ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst, og het tidligere Astrup Fearnley Museet. Lokalet er av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet et steinkast fra Oslo S.

Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, både konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag og andre arrangementer med eller uten bespisning.Huset har garasjeinngang i kjelleren med en dørbredde på 3,3 meter som gjør at man kan kjøre helt inn i lokalet. En bilutstilling er eksempelvis noe som er mulig, nettopp fordi lokalet ble konstruert med mulighet for inn- og utkjøring av tung kunst.

Ønsker du å feire din spesielle dag i sentrale, men usjenerte lokaler? Med stilfulle rom som har huset mye av Norges mest verdifulle kunst, er Gamle Museet det perfekte lokalet for et bybryllup. Takhøyden i lokalet og den store plassen gjør at man har unike rammer for den spesielle dagen.

Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Vi samarbeider også med bryllupsplanleggere, designere, vin- og matleverandører etc., der vi tilbyr både ferdig formet bryllupspakker så vel som skreddersydde alternativer. Ta kontakt i fanen «Kontakt oss» for tilbud / befaring.

Snakk med oss dersom du har spesielle behov eller ønsker.

Kapasitet: 950 personer

1. Hovedsal, 390 m2 - Bankett 400 personer, kino 450 personer, mingleområde 600 personer

2. Big Time, 160 m2 - Bankett 130 personer, kino 200 personer, mingleområde 300 personer

3. Bar / Vrimleområdet - Bankett 70 personer, kino 100 personer, mingleområde 280 personer

4. Grupperom, 80 m2 - Kino 80 personer

5. Søylerommet grupperom, 60 m2 - Kino 60 personer

6. Grupperom bakgård/kantine, 65 m2 - Klasserom 55 personerMaks kapasitet: 950 stk