- Hjelper deg til å finne det rette arrangementssted, der du ønsker og med det du ønsker.

Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård

Orkedalsveien 102, 7300 Orkanger - Telefon: 72479900 - Faks: 72 48 19 23 - Kontaktperson: Arve Tokle


På Bårdshaug Herregård er du hjertelig velkommen med ditt selskapsarrangement.

Velkommen til Bårdshaug Herregård - og moderne hotell.

Vi tilbyr ulike lokaler for deres arrangement for 2-120 personer og her på Bårdshaug Herregård kan dere velge mellom 90 rom, for ulike omgivelser med god standard for overnatting;

*Bo i Herregården til Christian Thams, "loffe" rundt i tøfler og morgenkåpe på rommet og i herregården - Nyte en avslappende stund i Badet i underetasjen

*Stasjonsbygningene som tidligere tilhørte Thamshavnbanen, nå innredet i bonderomantisk stil, noen med utsikt mot parken.

*Hotellet byr på moderne rom; velg om dere ønsker dusj eller badekar, sofagruppe, og balkong.

Uansett hva du ønsker å arrangere så vil du få en flott ramme rundt ditt arrangement her på Bårdshaug Herregård: Festsalen, i én av Thams Stuer eller i partytelt i vår store Engelske have.

Ved større arrangement har vi tilgang til kino'n i Kommunehuset vis á vis.

Vi er behjelpelig med å organisere rammen rundt Deres arrangement, enten det er; kurs, konferanse, ledersamling, styremøter, budsjettmøte, strategimøte, salgsmøte, intervju, seminar, landssamling, regionsmøte, events, kick-off og med mere.

Restauranten finner Dere i hotellets 1. etasje.

Vårt kjøkken er opptatt av å tilby mat med råvarer fra vårt nærområde, og ellers i Trøndelag. Vi tilbyr retter basert på råvarer fra fårekjøtt fra dalføret, kamskjell og fisk fra Trondheimsfjorden, lokale oster med mere.

Vi har pakkepriser for dere som deltar på dagmøter og over flere dager. Gjennom "De historiske hotell og spisesteder" kan vi tilby gunstige priser på flyreiser hos Norwegian - sjekk gjerne vår nettsted.

Hjertelig velkommen hit.

Maks kapasitet: 120 stk