- Hjelper deg til å finne det rette arrangementssted, der du ønsker og med det du ønsker.

Åpen Scene

Åpen Scene

Stensberggata 17B, 0170 Oslo - Telefon: 99541277 - Kontaktperson: Knut Erik Løvig


Åpen Scene - flott selskapslokale i Oslo sentrum

LOKALET
Det perfekte stedet for et vellykket arrangement. Åpen Scene ligger i 4. etasje i gamle erverdige Torggata Bad. Stedet ble pusset opp i 2014 og fremstår i dag som et moderne og fleksibelt eventlokale. Ved enkle grep kan man gjøre om et konferranse oppsett til et flott festlokal.

Størrelsen på rommene kan lett justeres, slik at man for den riktige atmosfæren, for en vellykket event. Det er mye muligheter for veggfester, noe som gjør det enkelt å dekorere lokalet etter eget ønske.

OMRÅDE
Åpen Scene har inngang fra Torggata. Hele dette området rundt Arbeiderplassen og Torgata har fått en kraftig ansiksløfting. Det har nå blitt et av Osls’s trendy steder, med mange spennede restauranter og utesteder. Med Rockefeller, Sentrum Scene og Johnny Dee, som naboer, er man også midt i hovedstaden’s kulturliv. Det er kun noen minutters gang til Jernbanetorget og annen kollektivtransport.

SAL 1
Salen er 150 m2 (15m lang og 10 meter bred). Den tar 140 personer til bespisning og 200 til fest. Salen har PA anlegg og lysrigg. Langs veggene er det ekslusive lounge sofaer. Det er en åpen løsning til baren og egen DJ booth.

SAL 2
Salen er 180m2 (30m lang og 6 meter bred). Den tar 160 personer til bespisning og 200 til fest. Salen har PA anlegg og lysrigg, pluss mobile lounge sofaer. Lokalet har egen bar og DJ booth.

TOALETTER
Det er to toalettområder, et for sal 1 og et for sal 2. Sal 1 har to toaletter, mens det er tre toaletter og tre pisuarer for sal 2.

TAKTERRASSE
Takterassen er på ca 30m2 har en stor sittegruppe og lydanlegg. Det er ingen andre enn gjester på Åpen Scene som har tilgang til terrassen. Begge salene kan bruke utearealet.

BAR
Det er to fullt utstyrte barer med kjøleskap, oppvaskmaskin, isbitmaskin og kaffetrakter.

ANDRE FASILITETER
Lokalet har diverse ekstrautstyr som scene, high end PA anlegg og lysrigg, rundbord, langbord, barbord, stoler, serveringsutstyr, varmeskap, pluss diverse utstyr till konserter, kurs och konferenser.

Maks kapasitet: 200 stk